У тумані та хмарах Дарджилінгу чайні фермери обережно зривають бруньки першого цвітіння. Хрускіт кожного листочка затримується на їхніх мозолистих руках. Наповнені їхньою любов'ю, чайні листки перетворюються на приємний аромат затишку, що нагадує про силу природи та людського духу, про глибокий зв'язок між землею та людьми, які її обробляють.
Як пуп'янки чаю розкриваються під струменем окропу, так і аромат оживає на шкірі пухнастим квітом мімози. Французький парфумер Барнаб Фійон немов зібрав у чайник з ісинської глини усі пуери, улуни, зелені й червоні чаї водночас.
Напишіть Відгук
Після модерації Ваш відгук з'явиться на сайті
Підпишіться на розсилку
Ви дізнаєтеся про все першими
Замовте зворотній дзвінок
Заповніть форму і ми вам передзвонимо протягом 3 годин

